top of page

TENTANG KAMI

Wellness Group ditubuhkan pada tahun 2003 sebagai sebahagian daripada Syarikat Hijau yang mempromosikan gaya hidup ‘Hijau’ dan merupakan pelopor dalam produk Penjagaan Kesihatan Organik yang sangat menyokong konsep pemakanan

Wellness Group ditubuhkan pada tahun 2003 sebagai Syarikat Hijau yang mempromosikan gaya hidup ‘Hijau’.  Ia mempelopori produk Penjagaan Kesihatan Organik yang sangat menyokong konsep pemakanan. Untuk Wellness Group apa yang menjadi kepentingannya adalah, organisasi ini mempercayai cara-cara untuk mendorong Mother Earth kembali ke keadaan semulajadi dengan memberi kesedaran kepada masyarakat dalam menjalani gaya hidup yang lebih ‘Hijau’. Dengan refleksi panduan ringkas seperti 'Organik, Mesra Alam dan Konsep Kesejahteraan', Wellness Group bergerak dengan tema 'Kesihatan Hebat, Kekayaan Sejati' (Good Health, True Wealth).
 
Oleh itu, organisasi kami berhasrat untuk mempelbagaikan individu ke arah platform keusahawanan yang baik dan berterusan yang terus berkembang dalam membantu orang lain membina gaya hidup 'Sihat dan Kaya'.

030424_Wellness Group Evolution Milestone_E+C_red-01.jpg
bottom of page