top of page

Perniagaan Anda

Peluang Pengkongsian

Kami melihat anda sebagai rakan niaga kerana ia adalah perjalanan, perkembangan, perhubungan dan rasa pengembaraan dibina dan dirasai bersama. Lebih-lebih lagi perniagaan adalah milik kita sendiri; kita dapat apa yang kita usahakan. Yang anda perlukan adalah semangat, komitmen dan percaya setiap hari adalah peluang.

Kejayaan

Setiap orang berbeza dan mempunyai banyak versi menentukan kejayaan. Di Wellness Group tafsiran kreatif kami meluaskan pintu masuk dengan menawarkan:

  • Menawarkan kesihatan yang lebih baik melalui produk yang dapat meningkatkan tahap kesihatan kita

  • Pengalaman yang istimewa untuk anda memilih bagaimana masa dihabiskan sama ada dengan keluarga, rakan social, rangkaian perniagaan atau menghabiskan masa berkualiti peribadi

  • Pilihan untuk menjalani kehidupan yang baharu

  • Berpeluang menjana pendapatan berulang dan bebas dari masalah kewangan

  • Seorang individu yang mencari cabaran baru dan percaya setiap orang layak mendapat kehidupan yang lebih baik

Jenama Yang Dipercayai

Wellness Group mempunyai rangkaian jenama produk bernutrisi organic dan rangkaian penjagaan wanita mesra alam yang telah melalui penyelidikan teliti oleh pakar. Produk-produknya juga telah mendapat pengiktirafan oleh organisasi pensijilan antarabangsa yang terkenal iaitu USDA & QAI (Amerika Syarikat), JAS (Japan), OFC 9 (Autralia), ACO; dan kelulusan ISO9001-QMS, ISO14001-EMS dan UFSDA. Wellness Group juga merupakan salah satu penerima anugerah SME 100 Fast Growing Companies dan memenangi tempat ke-4 (kebangsaaan) di Anugerah Enterprise 50.

Networking Event

Mari Sertai Kami Sebagai Pelanggan Atau Sebagai Rakan Kongsi Perniagaan

Terdapat dua pilihan dimana anda boleh berhubung dengan Wellness Group sama ada sebagai pelanggan atau rakan perniagaan.

Sekiranya pilihan anda pilihan anda adalah menjadi pelanggan, anda masih mendapat keistimewaan untuk membina rangkaian perniagaan perkongsian melalui “program rujukan” pada bila-bila masa ikut keselesaan anda.
Sekiranya keinginan anda untuk membangunkan perniagaan bersama-sama kami, kami juga bersedia menempuh jalan tersebut bersama anda! Sertai Wellness Group dalam perniagaan yang hanya memerlukan pelaburan yang minimal dan tidak berisiko dimana anda tidak perlu risau modal yang besar. Untuk berkembang didalam pernigaan baharu anda adalah semudah dengan mengunakan prinsip 3’S’ – “Sharing, Sponsoring and Service”. Walau bagaimanapun adalah lebih baik anda mula menggunakan produk Wellness Group untuk merasai faedahnya dimana dapat memudahkan anda untuk menyampaikan kebaikan produk tersebut kepada orang lain dengan lebih berkesan.
Pelan perniagaan Wellness Group membolehkan anda memperoleh ganjaran dan insentif yang besar melaui usaha yang anda laksakan secara berkesan. Sebagai sokongan kami untuk melihat pernigaan anda berkembang dengan menyediakan pengetahuan mengenai produk dan perkhidmatan. Anda akan mendapat akses ke latihan ini dalam pelbagai pendekatan media cetak, dalam talian dan mungkin bertemu dengan perunding dan pemimpin kami yang sedia ada atau mempertemukan anda dengan salah seorang rakan niaga kami yang telah berjaya.

bottom of page