top of page

KISAH KEJAYAAN

Ms Lim.jpg

MS LIM, JOHOR

Sapphire Director

Saya teringat ketika diperkenalkan kepada SUPERFOOD ORGANIC BARLEYGREEN® oleh seorang rakan saya. Pada mulanya, saya mengambil SUPERFOOD ORGANIC BARLEYGREEN® hanya untuk menjaga kesihatan. Namun, saya perhatikan bahawa bintik-bintik di wajah saya sudah mulai pudar dan hilang. Saya sangat terkejut dan sangat berterima kasih kepada Wellness Groupkerana mempunyai produk yang hebat. Saya mengambil inisiatif menghubungi Wellness Group untuk membeli lebih banyak SUPERFOOD ORGANIC BARLEYGREEN®. Saya juga mula mengesyorkan SUPERFOOD ORGANIC BARLEYGREEN® kepada sesiapa sahaja yang memerlukannya. Maklum balas daripada rakan yang mengambil SUPERFOOD ORGANIC BARLEYGREEN®, ketumbuhannya telah berkurang. Selain itu, saya dapat memperoleh RM5,500 sebagai bonus pendapatan pasif dalam masa dua bulan. Oleh itu, saya bersetuju dan mempercayai moto Wellness Group, “Good Health, True Wealth”. Terima kasih.

Ms Then.jpg

MS THEN, PERAK

Sapphire Director

Pertama sekali, terima kasih Wellness Group kerana melancarkan program ganjaran cadangan ahli baru ini. Apabila saya mengetahui mengenai program ini, saya tekad untuk mencapai sasaran saya dalam mengesyorkan 20 ahli baru dalam masa 2 bulan. Saya percaya bahawa azam yang tekad, akan ada jalan untuk mencapai kejayaan. Saya sangat aktif berkongsi produk Wellness Group, faedah menjadi ahli baru dan Pelan Penjimatan Kos (Cost Saving Plan). Pada pendapat saya, Pelan Penjimatan Kos adalah pakej yang terbaik untuk ahli baru. Ahli baru akan mendapat produk percuma bernilai sehingga RM500 dan menikmati keahlian secara percuma. Ahli akan ditawarkan lagi dengan Tawaran Ulang Tahun, Analisis Ketoksikan Darah dan banyak lagi. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada pelanggan, saudara dan rakan saya atas kepercayaan dan sokongan yang berterusan. Sekiranya anda ingin berjaya, maka anda harus belajar dari orang yang berjaya. Dengan rancangan tindakan bersepadu dan niat baik untuk berkongsi, kejayaan akan dapat dicapai. Kami mempunyai keberanian untuk mengambil langkah pertama dan menjadikan diri kita maju dan terus menuju kejayaan!

_MG_2067 carr loo.jpg

CARR LOO, PENANG

Sapphire Director

Pertama, saya ingin berkongsi bagaimana saya menceburkan diri dalam industri Kesihatan ini. Semuanya bermula ketika bapa saudara saya menjadi mangsa barah. Sepanjang 2 tahun, saya secara peribadi melihat dengan mata saya sendiri pertempurannya yang berterusan dengan penyakit ini dan saya menyedari betapa rapuhnya hidup ketika berhadapan dengan penyakit “Terminal Disease”. Bukan hanya membawa penderitaan yang tidak dapat dibayangkan kepada pak cik saya, tetapi juga secara psikologis mempengaruhi semua orang yang disayanginya kerana mereka tidak mempunyai jalan keluar dalam mengurangkan pertempurannya yang panjang dengan barah. Selepas episod sedih ini, saya memutuskan untuk melepaskan perniagaan perhiasan diri dan menceburkan diri dalam industri Kesihatan. Secara kebetulan, seorang rakan memperkenalkan saya kepada Wellness Group. Saya kagum dengan Juicing Program dan Detoxification seterusnya memutuskan untuk mencuba produk mereka. Betul dan benar, setelah menggunakan produk terutamanya “Wellness Juicing Program”, saya melihat peningkatan yang ketara dalam keadaan kesihatan saya. Kemudian saya juga turut mengambil inisiatif untuk mengikuti beberapa kursus Kesihatan dalam memantapkan lagi pengetahuan saya dalam bidang ini. Secara keseluruhan, saya memerlukan 2 tahun penuh ketika saya bersedia untuk memasuki industri Kesihatan. Pada masa itu, pak cik kesayangan saya telahpun meninggal dunia. Tidak ada kata untuk meluahkan perasaan sedih saya. Saya berjanji pada diri, saya bukan sahaja berhasrat untuk menjadikan peluang perniagaan ini kepada kerjaya sepenuh masa, dalam sudut lain dari saya adalah semangat saya untuk berkongsi dengan seberapa banyak orang betapa pentingnya kesihatan untuk Kesihatan yang Baik adalah Kekayaan Sejati (Good Health is a True Wealth) yang juga moto Wellness Group. Kegembiraan dalam melihat perubahan kehidupan yang begitu indah pada orang lain telah memperkuat misi saya untuk mencapai kebahagiaan bagi orang di sekeliling saya. Saya diberkati kerana berjaya membina satu pasukan yang terdiri daripada 7 pengurus dengan 395 ahli dalam masa 1 tahun untuk mengembangkan perniagaan rangkaian yang luar biasa ini bersama-sama. Saya menikmati inspirasi orang di sekeliling saya. Saya mendorong semua orang dalam perniagaan jaringan ini untuk memimpin dengan semangat untuk berkongsi kebaikan “Wellness Health Programme” kepada orang di sekeliling anda dan komited dalam membina hubungan dengan tujuan pengambilan pekerja. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua orang kerana menyokong dan mendorong saya dalam perjalanan saya dalam membangunkan perniagaan ini, menjana pendapatan tetap dan yang paling penting melihat perubahan positif dalam kesihatan orang yang memberi inspirasi kepada saya untuk membawa perniagaan saya lebih jauh. Terima kasih.

bottom of page